Διαδικασία δημοσίευσης Ισολογισμού εταιρείας ΑΕ | ΕΠΕ | ΙΚΕ

Δημοσιεύουμε τον Ισολογισμό εταιρείας στο INTERNET, άμεσα και οικονομικά!

Αναλαμβάνουμε, εξ' ολοκλήρου την διαδικασία της δημοσίευσης του Ισολογισμού στο Internet μέσω της δημιουργίας δικτυακού τόπου στο όνομα της επιχείρησής σας.

Λάβετε υπόψη πως η δημοσίευση ισολογισμών είναι υποχρεωτική για ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Α.Ε.), ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ (Ε.Π.Ε.) και ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Ι.Κ.Ε.). Η διαδικασία της δημοσίευσης των ισολογισμών είναι ίδια για όλους τους αναφερόμενους τύπους.

Η διαδικασία της δημοσίευσης του ισολογισμού είναι η ακόλουθη:

  1. Συμπληρώστε τη Φορμα Στοιχείων της εταιρίας σας. Θα λάβετε σε λίγα λεπτά ένα email με επιβεβαίωση διαθεσιμότητας domain (π.χ εταιρεία.eu) και των τραπεζικών μας λογαριασμών όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε τη πληρωμή σας
  2. Στείλτε μας με email τον Iσολογισμό της εταιρείας σας (κατά προτίμηση σε μορφή PDF), το λογότυπο της (προαιρ.) και το προφίλ της (προαιρ.).

Η όλη διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί  το λιγότερο σε 1 ώρα, έως το πολύ σε 1 εργάσιμη μέρα. Σε κάθε στάδιο της διαδικασίας ανάρτησης του ισολογισμού θα έχετε πλήρη ενημέρωση στο email που δηλώσατε στη φόρμα παραγγελίας.

Μπορείτε να δείτε παράδειγμα από το αποτέλεσμα της διαδιακασίας δημοσίευσης πατώντας εδώ.